AUTO INTERIEUR REINIGEN

Wiki Article

Jouw bolide staat maar verlept bij de voordeur? Wij poetsen je mazda van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. Iets dat je auto faal doet lijken komt door regen, de invloeden van buiten geven de laklaag een doffe gloed. Wij zorgen er voor dat de oogverblindende glans die je auto ooit eens bezat nogmaals naar voren komt. De gelakte laag wordt nogmaals tot leven gewekt voor het mooiste uitkomst. Met alleen de beste autowax te gebruiken en de grootste zorg krijg je de Fiat weer in spraakmakende staat terug. Wil je wat afbeeldingen bekijken van auto's voor en na ons werk? Deze vindt je op onze website.
In de kortste tijd komen bekende op je af om te vragen of je een andere heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Het is je vast wel eens overkomen, dan ben je een stukje aan het rijden en voor je het weet heb je allemaal krasjes opgelopen door fijne steentjes. Allemaal van die kleine beschadigingen in je autolak waar je niet op zat te wachten. Al die vlekjes maken de kleur tevens mat, het ziet er niet uit. Om van al die steenaanslag in je bolide af te komen kan je deze aan ons toevertrouwen om te laten polijsten. Een krasvrije lak door onze polijstbehandeling geeft je Bmw weer het aanzien die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. Wat het meest opvalt is de kleur, deze is weer helder.

Is het niet geweldig al die glimmende auto's die glanzen in het zonlicht of onder een lantarenpaal? Dat je een promotie folder aan het doornemen bent en zoiets hebt van wauw dat ziet er puik uit? Dit krijg je voor elkaar met nano-coating en ook dit bieden wij aan, dus jouw Lada kan net zo puik worden. Wat is glas-coating nu precies? Nou het is een extra ondersteunende laag over je momentele lak heen die nog lang blijft zitten. Wat nodig is, is dat de heilige koe eerst helemaal gepolijst moet zijn anders wilt de gel niet pakken. Het eindresultaat is dat nattigheid en al het andere vuil van deze laklaag afglijdt zodat je altijd in een schone bolide wordt gezien.

Tevens de binnenzijde van je heilige koe kunnen we compleet opknappen zodat je met een trots gevoel een passagier kan meenemen. Lederen zetels krijgen hun originele kleur terug en alles wat je ziet is zo fatsoenlijk of als je net de autosleutel hebt verkregen. Waarom je je interieur wilt laten reinigen? Na een aantal maanden is het interieur lang niet zo schoon meer als in het begin. Als je je neefje een lift moet geven dan is het een afgang als die een vieze autorit krijgt. De stoffen autostoelen komt na onze auto interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Bijna iedereen vindt een nieuw aangeschafte Toyota lekker geuren, spijtig genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Wij maskeren de vervelende geurtjes niet, maar verwijderen deze zodat je interieur weer prettig geurt.

Je kan bij ons ook een pakket afnemen, dan maken we je heilige koe overal brandschoon. Neem eens bij ons het ‘Interieur reinigen’ pakket af. Bovendien bestaat er een optie om meerdere pakketten in te zetten, dan ben je in 1 keer klaar. Heb je een bedrijfswagen of een boodschappenwagen? Wij maken hier geen verschil in, we helpen iedereen aan een fonkelend schoon voertuig. We weten het te waarderen als je ons wilt adviseren bij onder andere je vader. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Kom maar eens bij ons langs.

Jouw bolide staat maar dof voor je huis? Laat je auto door ons poetsen. Iets dat je auto kleurloos doet lijken komt door onweer, de weersinvloeden geven de ooit glimmende verschijning een doffe gloed. Wij zorgen er voor dat de oogverblindende glans die je Audi voorheen had nogmaals naar voren komt. De gelakte laag wordt weer in ere hersteld voor het mooiste uitkomst. Met sterke producten en de grootste vakkundigheid leveren we jouw Renault weer af. Wil je wat afbeeldingen zien van auto's voor en na onze inspanningen? Deze kan je vinden op onze webpagina. In een zucht staat er dan weer een geweldig fonkelende wagen voor je woning waar je graag naar kijkt.

Zodra je in de auto stapt is het gebeurd, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je autosleutel en je lak is beschadigd. Een hele bos krasjes in je autolak die je liever niet ziet. Het is geen gezicht en je bent juist altijd zo zuinig. Om nogmaals in een glansrijke vierwieler te rijden is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs voor diepere steenaanslag, maar daar zijn andere middelen voor benodigd. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die afkomstig zijn van je autosleutels, een paar takken of grind weer volstrekt verdwenen. Wat het meest opvalt is de kleur, deze is als nieuw.

Heb je wel Lees meer jezelf lopen vergapen aan die sprankelende kleuren van een heilige koe? Dat je de hond aan het uitlaten bent en zoiets hebt van ik wou dat die van mij was? Dit krijg je voor elkaar met glascoating en dit is wat wij ook in ons aanbod hebben, dus jouw voertuig kan er net zo gelikt uit gaan zien. Wat is glas-coating nu eigenlijk? Nou het is een aparte beschermende laag over je momentele autolak heen welke meerdere jaren blijft bestaan. Voordat de glas-coating op de vierwieler kan worden gewreven behoort de bolide eerst grondig gewassen te zijn wilt de gel blijven plakken. Na deze glascoating valt het viezigheid en waterdruppels er zo van af, je bolide blijft spik en span.

Ook de binnenzijde van je Ford kunnen we totaal opknappen zodat je weer met een goed gevoel de bolide in stapt. Wij maken alles binnen het interieur brandschoon, de autostoelen en dashboard tot de grond aan toe. Maak je behoorlijk wat kilometers dan is deze een stuk smeriger als dat je zal willen. Als je je vriendin gaat ophalen dan is het een afgang als die een vieze autorit krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons onder handen genomen zodat er geen vuiltje meer te zien is. Een herinnering is toch wel de geur toen je je Fiat net nieuw had gekocht? We gaan niet overheersen met een nieuwe zalig ruikende geur, maar verwijderen deze zodat je interieur weer prettig ruikt.

Je kan bij ons ook een pakket afnemen, dan maken we je bestelwagen overal schoon. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan bestellen. Tevens kan je zelf prefereren om een ander pakket erbij te nemen, dan ben je in 1 keer klaar. Heb je een auto voor je bedrijf of een particuliere? Wij maken hier geen verschil in, we helpen iedereen aan een fonkelend schoon voertuig. Nadat je jouw auto fatsoenlijk hebt terug gekregen weten wij het op prijs te stellen als je ons onder andere bij je oom wilt aanbevelen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Report this wiki page